nlc.hu
Szabadidő

Ingyen ebéd készítése a szállodai büféreggeliből

Ezzel a trükkel ingyen ebédet szerezhetsz a szállodában

Egy férfi megmutatta, hogyan készít magának a hotelben ingyen ebédet, bár az kérdéses, mit szól ehhez a szálloda, ha észreveszik az akciót.
Svédasztalos reggeli egy szállodában

Egy férfi megosztotta, milyen trükkel teszi még jobbá a szállodai büféreggeliket, a netezők pedig le vannak nyűgözve a módszertől.

A TikTokon @elburritomonster nevű felhasználó azt mutatta meg, hogyan készít egy wrapet a szállodai reggeliből, és így ingyen megvan az ebédje.

„Nem fizetek 40 fontot az ebédért a hegyekben, de nyilván a nyaralásra is hoztam wrapeket. Szóval leviszek egy wrapet büféreggelihez, és elkezdem megtölteni szalámival és sonkával.”

@elburritomonster Had to make myself a cheeky breakfast buffet burrito to take up the mountain 😋 #breakfast #burrito #breakfastburrito #skiing #lunch ♬ ceilings Sped Up Version

A videón látszik, hogy a szállodai svédasztalos reggelin megtalálható finomságokkal megpakolja a tortillalapot, szalámin és sonkán kívül sajtot, omlettet, paradicsomot is tesz rá, majd az egészet összehajtja, becsomagolja egy szalvétába, végül az így ebédre elkészített elemózsiát beteszi a hátizsákjába, és irány a hegy!

Azt nem tudni, hogy a hotelben mennyire nézik jó szemmel ezt a gyakorlatot – már ha észreveszik –, általában ugyanis az a szabály, hogy a svédasztalos reggelinél korlátlanul lehet fogyasztani az étteremben, de nem lehet feltankolni és magunkkal vinni ennivalót, ilyen mennyiségben biztos nem. 

Mellékes infó, de videóban az is látszik, hogy a srác a svájci Matterhorn hegycsúcsnál járt, ami a Toblerone csomagolásán is látható. De nem sokáig, ugyanis a Toblerone már nem elég svájci, így a márka tulajdonosa többé nem használhatja az ikonikus jelképet.

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top