nlc.hu
Szabadidő

Elfogytak a jegyek Azahriah koncertjére

Percek alatt elfogytak a jegyek Azahriah koncertjére, felháborodtak a rajongók

Az értékesítés kezdete után néhány perccel már nem lehetett jegyet venni a szeptemberi fellépésre.

Felháborodtak a rajongók, mert percek alatt elfogytak a jegyek Azahriah szeptemberi koncertjére, amelyet a Budapest Parkban rendeznek – írja a Blikk

A jegyértékesítés hétfő délben indult, és volt, aki már két perccel később sem tudott a virtuális kosarába jegyet tenni. A Facebookon emiatt rengeteg dühös hozzászólást írta a rajongók a jegyértékesítést bejelentő Facebook-poszt alá.

„Hát ez megint gyors volt.. Nem lehetne végre valami korlátozás? Például beállítani hogy egy ember maximum 3 jegyet vehet? Mert így megint megvesz 1 ember egyszerre 20 jegyet aztán eladja 2x annyiért… Aki meg tényleg szeretne ott lenni annak meg már nem jut jegy” – írta az egyik kommentelő.

Azahriah koncert közben

Sokan szerettek volna jegyet venni Azahriah szeptemberi koncertjére (Fotó: Facebook/Azahriah)

Később a Budapest Park is hozzászólt a poszthoz. Azt írták, hogy szerverprobléma nem volt, egyszerűen olyan hatalmas volt az érdeklődés, hogy az első percekben az összes jegyet kosárba helyezték a rajongók. Ilyenkor az oldal teltházat jelez, bár ha valaki nem fizet az időkorlát lejártáig, akkor a jegyek automatikusan visszakerülnek az értékesítésbe.

Nemrégiben debütált Azahriah új klipje, amelyben a korábban Gucci modellként debütáló, Nagy Blanka játssza a főszerepet. Azahriah videós tartalomgyártóból lett népszerű zenész, zenei karrierje második évében már megtöltötte a Budapest Parkot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top