nlc.hu
Szabadidő
VIP-ként bántak az egyetlen utassal a repülőn

Ő volt az egyetlen utas a repülőn, VIP-vendégként bántak vele

Még a személyzet és a pilóta sem élt át olyat, hogy csupán egyetlen utas van a repülőn.

VIP-vendégként bántak egy nővel a fedélzeten, miután ő volt az egyetlen utas a menetrend szerint repülőjáraton.

A 38 éves Hannah Maden-Adams a barátaival ünnepelte a születésnapját Ibizán. Arra számított, hogy visszafelé teljesen megszokott repülőútja lesz a Csatorna-szigetek legnagyobb szigetére, Jersey-re tartó járaton július 6-án.

Nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy ő az egyetlen utas. Mivel egyedül volt, autóval vitték a repülőhöz, és az utaskísérők is nagyon ledöbbentek, hogy csupán egyetlen utasuk lesz.

Hannah Maden-Adams (balra) a repülőgépen a repülőgép személyzetével

Hannah Maden-Adams (balra) a repülőgépen a repülőgép személyzetével (Fotó: SWNS/Profimedia)

„A személyzet és a pilóta azt mondta, hogy még soha nem repültek egyetlen utassal a gépükön” – mondta Hannah. Elmesélte, hogy királynői kiszolgálásban volt része a teljes repülőúton, mindenki nagyon kedves volt vele, a pilóták pedig a levegőből mutogattak neki nyaralási célpontokat.

A repülőjegy egyébként 83 ezer forintnak megfelelő összegbe került, de ezért a pénzért a nő úgy érezhette magát, mintha a magángépén utazna, nem csoda, hogy fülig érő szájjal szállt le Jersey-ben.

Pár hete egy férfi is átélhette, milyen egyedül utazni egy repülőn: 18 órát késett a repülőgépe, végül ő volt az egyetlen utas a járaton.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top