nlc.hu
Szabadidő

18 órás késés után egyetlen utas volt

18 órát késett a repülőgépe, végül ő volt az egyetlen utas a járaton

Az amerikai férfi eleinte kellemetlenül érezte magát, amiért ő az egyedüli utas a repülőgépen, de aztán életreszóló élmény lett belőle.
Phil Stringer, az egyetlen utas a repülőn és a személyzet

Phil Stringer múlt vasárnap Oklahoma Cityből szeretett volna hazarepülni az észak-karolinai Charlotte-ba, de repülőgépe többször is késett. 18 órát várt a járat elindulására, de a jutalma az lett végül, hogy ő volt az egyetlen utas a repülőn.

A férfi ingyenjegyet kapott az első osztályra, és egy kisebb partit csaptak a személyzettel. A különleges élményről egy TikTok-videóban számolt be.

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️🥳 Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines #flightattendant #airplanetiktok #privateparty #FlightFun #delayedflight #fyp #viral ♬ Makeba - Jain

Stringer az Insidernek elmondta, hogy az American Airlines járata reggel 6:20-kor indult volna, de karbantartási problémák miatt folyamatosan késett. Amikor végre elkezdődhetett a beszállás, és Stringer odament a kapuhoz, nagyon meglepődött. „Már mindenki felszállt?” – kérdezte, mire a légiutas-kísérő azt válaszolta, hogy nem, mert ő az egyetlen utas.

Eleinte rosszul érezte magát, hogy csak miatta hívták be a személyzetet dolgozni – mondjuk a környezeti hatások miatt is aggódhatott volna –, de nagyon jól sült el rendhagyó utazás. A személyzet megengedte neki, hogy oda üljön a gépen, ahová csak akar, és bármilyen ételt-italt felszolgáltak neki. A légiutas-kísérők együtt szórakoztak a férfivel, és amikor bemutatták a kötelező biztonsági tudnivalókat, hozzátették: „Igen Phil, ez csak neked szól”.

Stringer elmondta, hogy a 18 órás várakozás után rémálomszerű is lehetett volna a történet, de szerencsére olyan élmény lett belőle, amit egész életében emlegetni fog.

Korábban egy 65 éves férfivel történt hasonló, ő is egyedüli utas volt a repülőn. A légiutas-kísérők „királynak” nevezték, és úgy is kezelték, mint akinek saját magánrepülője van.

(Kiemelt kép: TikTok/phil.stringer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top