nlc.hu
Szabadidő

Csak két utas volt az egész repülőn

Anya és lánya egyedüli utas volt a gépen, magánrepülős élményben volt részük

Szinte sokkot kaptak, amikor azzal szembesültek, hogy csak ők ketten utaznak a turista osztályon.
repülés

Karácsonyi kiruccanásra tartott Zoe Doyle és anyja, Kimmy Chedel. Az Emirates járatán utaztak a Seychelle-szigetekről Svájcba, hogy a szeretteikkel együtt töltsék az ünnepeket. Utazásuk azonban – pozitív értelemben – teljesen máshogy alakult, mint tervezték. Ahelyett, hogy zsúfolásig megtelt gépen vészelték volna át a repülést, ők ketten uralták végig a turistaosztályt.

Zoe feltöltött egy klipet a TikTokra a karácsonyi utazásukról, amelyet azóta már több mint egymillióan megnéztek. A felvételen az látható, hogy az üres folyosókon táncolnak, isznak, és hóangyalokat „formáznak” a repülő padlóján. Sőt anya és lánya még az Emirates légiutas-kísérői által viselt fejfedőt is felpróbálhatták.

@zndoyle merry Christmas from the only ladies flying emirates today🎄❤️🎅 #fyp #christmas #traveltiktok ♬ TYSM FOR USING MY SOUND - i love cats

Fogalmunk sem volt, hogy mi leszünk az egyetlenek. Azt hiszem, még négyen utaztak az első osztályon de ők teljesen el voltak szeparálva tőlünk, így gyakorlatilag mi voltunk az egyetlen utasok” – elevenítette fel Zoe. „Mivel monszun időszak volt a Seychelle-szigeteken, és karácsony napja volt, ez azt jelentette, hogy senki sem repült” – tette hozzá.

A szabad helyek ellenére ugyan nem engedték be őket az első osztályra, de ettől függetlenül is remekül érezték magukat. „Olyan jó móka volt. Csevegtünk a légiutas-kísérőkkel és vicces videókat forgattunk velük” – mesélték.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Zoe Doyle/Tik Tok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top