nlc.hu
Szabadidő

A lánykérés közben vesztette el a gyűrűt

A lánykérés közben vesztette el a gyűrűt, majd egy 15 éves fiú mentette meg a nagy pillanatot

Egy férfi éppen a lánykérés közben vette észre, hogy elvesztette a gyűrűt és még a rendőröket is bevonta a keresésbe. Végül egy 15 éves fiú mentette meg a nagy pillanatot.
Eljegyzési gyűrű a menyasszony ujján

Akadnak olyan fontos események az életünk során, ahol bizony szeretnénk, hogy minden a lehető legtökéletesebben és zökkenőmentesen menjen. Ide tartozik egy lánykérés is, amit sokan már egészen kiskoruktól fogva tervezgetnek. Egy férfi szintén mindent gondosan eltervezett és úgy gondolta, hogy romantikus lenne, ha a tengerparton kérné meg a barátnője kezét. Arra azonban nem számított, hogy a homokban elhagyja majd a gyűrűt, ami könnyen véget vethetett volna a lánykérésnek. 

A Myrtle Beach-i Rendőrkapitányság szerint egy Tennessee-ből érkező férfi hirtelen leintette az arra járó rendőröket és elmondta, hogy éppen a lánykérésre készült, amikor észrevette, hogy a gyűrűnek nyoma veszett a homokban.

A rendőrök szerettek volna segíteni a párnak, így egy Goggles nevű nyomkereső kutyával karöltve nekiláttak a keresésnek, amikor nem várt fordulat következett. Akik eddig kételkedtek volna abban, hogy bizony minden okkal történik, talán azok is belátják majd, hogy az élet talán furfangos, azonban semmi sem véletlen.

Miután a keresés ellenére sem találták meg a gyűrűt, megjelent a parton a 15 éves Isaiah Krekeler, aki Ohióból látogatott a partszakaszra azért, hogy kincseket keressen. Isaiah egy fémdetektort is magával vitt, így szinte egy perc alatt megtalálta a pár gyűrűjét. A fiú azt mondta, hogy csak egy jutalmat kér a párostól. 

Rólam nevezzék majd el a fiukat – mesélte a GMA-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top