nlc.hu
Szabadidő

Bódi Csabi a szegény gyermekkoráról

Bódi Csabi a szegény gyermekkoráról vallott

A pénz azóta megváltoztatta az életét.

Bódi Csabi pár hete töltötte be 43. életévét, ám nem kerítettek nagy feneket az ünneplésnek. A mulatós sztár bevallotta, gyermekkorában olyan szegénységben éltek, hogy nem volt miből ünnepelniük, habár ma már megtehetné, számára továbbra sem fontos az ajándékozás. 

Bódi Csabi

Fotó: Olajos Piroska

„A gyerekkoromból jön, hogy nem tulajdonítok nagy jelentőséget az ajándékoknak, mivel nagyon szerény körülmények között nőttem fel. Akkoriban nem volt pénz ünneplésre, csak szeretetet tudtunk egymásnak adni. Tisztán emlékszem, volt olyan születésnapomon, amikor a szüleim a tortát és a gyertyákat sem engedhették meg maguknak. Ezért édesanyám egy szál gyufát gyújtott, miközben énekeltek nekem. Persze, ez nem volt egyedi eset, hiszen az ő születésnapjukon sem volt soha sütemény, inkább tűzifára költötték azt a pénzt, amit a tortára szántak volna – mesélte a Blikknek Csabi, majd hozzátette, az életkörülményeik sem voltak olyanok, mint ma. – Az otthoni körülmények szegényesek voltak, nem volt vezetékes víz, lavórban fürödtünk, de éhséget soha nem éreztem, amiért nagyon hálás vagyok.”

Csabi szerencsére már fiatalon befutott és a szülei oldalán zenélt, így az ő gyermekei semmiben sem szenvednek hiányt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top