nlc.hu
Szabadidő

20 ciki, mégis szívdöglesztő fotó a 71 éves David Hasselhoffról

20 ciki, mégis szívdöglesztő fotó a 71 éves David Hasselhoffról

Ha eddig nem volt még kellőképpen meleged, ezeket a képeket látva tutira elönt a forróság. A Hoff ugyanis sosem viccel, ha félmeztelen fotókról van szó!
David Hasselhoff alsónadrágban

71 éves lett David Hasselhoff, akit lehet szeretni, lehet utálni, de az kétségtelen, hogy meghatározó alakja a popkultúrának, még ha sokan ripacsként is hivatkoznak rá. Igen, Hoff ennyi idősen önmaga karikatúrája lett, de ez nem szegi kedvét sőt, örömmel ölti magára a szerepet, mert egyetlen célja van, hogy  jókedvre derítse a közönséget.

Karrierje során is mindig arra törekedett, hogy szórakoztasson, és bár voltak bukkanók az életében szép számmal – alkoholfüggősége is ebből adódott – mindig megtalálta a kiutat ezekből a helyzetekből. Hogy mi a titka? Talán pont az, hogy nem veszi magát túl komolyan. Tudja, hogy amit csinál, az polgárpukkasztás, ám ez nem tántorítja el attól, hogy akár egy-egy cameo erejéig beköszönjön a képernyőről – ami miatt a rajongói kifejezetten hálásak.

A következő képkockákkal felelevenítjük a legikonikusabb (és sajnos legcikibb) Hoff-pillanatokat! Természetesen igéző tekintettel, bilifrizurával és kockás hasizmokkal átszőve! 

David Hasselhoff
Megnézem
Összes kép (18)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top