nlc.hu
Szabadidő

David Hasselhoff beszélő autója új tulajdonost keres

Elárverezi Knight Riderből ismert autóját David Hasselhoff, majdnem egymillió dollárnál jár a licit

Úgy becsülték, 150-300 ezer dollárt ér a különleges autó, de a rajongók bebizonyították, KITT sokkal többet ér.

David Hasselhoff elárverezi a Knight Rider című televíziós sorozatból ismert autóját, ami az eredeti becslések szerint 175-300 ezer dollárt (50-88 millió forintot) érhet új tulajdonosának, de ezt az összeget már jóval meghaladták a licitek, még 18 nap van hátra az aukcióból, és a poszt írásakor 975 000 dollár (több mint 285 millió forint) volt a legmagasabb ajánlat.  

A Live Auctioneers közlése szerint amennyiben az átalakított Pontiac Trans Amért a becsült összegnél 25 százalékkal többet fizetnek, a színész személyesen szállítja ki a járművet, és az előbbi összeg alapján David Hasselhoff és az új tulaj bizony találkozni fog.

Az internetes árverésén KITT mellett egyébként a Baywatch című film relikviáira is licitálhatnak az érdeklődők, illetve megvásárolható többek között a Hasselhoff által a SpongyaBob: Spongya szökésben című filmben viselt fürdőnadrág. 8500 dollárért (2,5 millió forintért) pedig el lehet költeni egy ebédet vagy vacsorát a színésszel, írja az MTI.

David Hasselhoff és K.I.T.T.

David Hasselhoff és K.I.T.T. (Fotó: Profimedia)

Még több hír David Hasselhoffról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top