nlc.hu
Szabadidő

Justyn Vicky testépítő halála az edzőteremben

Tragédia az edzőteremben: kitörte a testépítő nyakát a 180 kilós súly

Súlyos nyak- és gerincsérüléseket szenvedett a Balin élő férfi, már nem tudták megmenteni.

Edzés közben súlyos balesetet szenvedett, majd meghalt a Justyn Vicky nevű testépítő – írja a Bali Discovery.

A 33 éves férfi július 15-én egy Balin található fitneszteremben, a The Paradise Gymben edzett, amikor megpróbált 180 kilogrammot guggolással kinyomni.

Justyn Vicky Balin élő testépítő az izmait mutatja az edzőteremben

Justyn Vicky (Fotó: Instagram/justynvickybali_island)

Vicky nem tudta kiemelni a súlyt, előre esett, a súlyzórúd lecsúszott a válláról, és előrecsapta a nyakát és a fejét. A súlyos nyak- és gerincsérüléseket szenvedett férfit egy helyi kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni, röviddel később meghalt.

Egy hasonló gyakorlat közben történt a tragédia: 

Súlyemelés közben a sportoló mögött állt egy segítő – akit testépítő körökben spotternek neveznek –, akinek az a feladata, hogy nagyobb súlyoknál támogatást nyújtson, és segítségen megelőzni a baleseteket, sérüléseket. Azt egyelőre nem tudni, hogy a spotternek van-e felelőssége a halálesetben.

A jávai származású Justyn Vicky évek óta Balin élt, ahol testépítőként, táplákozási tanácsadóként, személyi edzőként volt ismert, az Instagramon több mint 30 ezren követték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top