nlc.hu
Szabadidő

Nyakzilla, a testépítő

Ő lehet a legvastagabb nyakú testépítő

Sokan azt gondolják, kimondottan nyakra gyúr.
Nyakzilla

A kolumbiai testépítő, Rubiel Mosquera elsősorban az izmos nyakáról ismert. Lenyűgöző a sportoló izomzata, ám a nyaka feltűnően izmosabb, mint más testépítőknek. Ugyan hivatalosan nem birtokolja a “legvastagabb nyak” címet, de sokan úgy gondolják, hogy az övé lehet a legizmosabb a testépítők körében. Néhány testépítő-rajongó attól tart, hogy Mosquera-nak a nyakmérete teljesen elvonja a bírók figyelmét a többi izomzatáról a versenyeken.

Egyesek azt gondolják, hogy a kolumbiai sportoló sokkal több időt és figyelmet szentel annak, hogy nyakra gyúrjon, ám elmondása szerint egyformán edzi az összes izomcsoportját, azaz nem kivételezik a nyakával.

A közösségi oldalán mindenesetre kihasználja ez az különlegességét és előszeretettel mutogatja. Egyszer meg is mérette, hogy bebizonyítsa: jóval nagyobb a körfogata, mint a rivális testépítőé, Larry Wheelsé. A mérőszalag akkor több mint 52 centit mutatott.

“Nyakzilla” amúgy leginkább országos és regionális testépítő versenyeken indul, és eddig biztató eredményeket ért el.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @rubiel_mosquera__m

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top