nlc.hu
Szabadidő

A Solymári Hírmondóé az év címlapja

Az év címlapjával rukkolt elő a Solymári Hírmondó

Solymár város lapja pont azzal kelti fel a figyelmünket, hogy az égadta világon semmi figyelemfelkeltő nem látható rajta.

Nem kell feltétlenül hírességeket címlapra tenni, főképp egy helyi lapnál jól működhet egy tájkép, esetleg egy épületről készült fotó, feltéve, ha kellően esztétikus a látvány, ám a Solymári Hírmondó szerkesztősége egészen csodásan gondolta újra mindezt. Kollégánk szúrta ki ezt a csodálatos címlapot, ami a maga kategóriájában Magyarországon idén biztosan verhetetlen.

Solymári Hírmondó

A Solymári Hírmondó egy kockás abroszon (fotó: nlc)

A solymári lap úgy gondolta, hogy az új búcsúhelyszínüknek kiválasztott kopott füvű rét a középen látható “tereptárggyal” jól fog mutatni a havonta 4000 példányban mutató lap címlapján, és kik vagyunk mi, hogy vitatkozzunk ezzel? E bámulatosan látványos címlapfotóért a fotós igencsak megdolgozhatott. Akit esetleg a lap tartalma és a búcsúhelyszínnel kapcsolatos részletek is érdekel, itt találja a részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top