nlc.hu
Szabadidő

Videó: biciklis fején kanapé

Kanapét egyensúlyozott a fején egy bringás New York utcáin, imádja a net a róla készült videót

A járókelők tátott szájjal nézték.
biciklis

Egy merész kerékpáros megdöbbentő mutatványt mutatott be New York utcáin a napokban: egy kanapét egyensúlyozott a fején, miközben a forgalmas utcán tekert. A járókelők megbabonázva nézték a bringás elképesztő „produkcióját”.

A kerékpáros valójában a brooklyni Leh-Boy Gabriel Davis volt, aki a biciklis-trükkjeiről ismert. A kaszkadőrművész kerékpározás közben mindenféle bizarr tárgyakat szokott egyensúlyozni a fején. Korábban volt már arra példa, hogy kosárlabda, szemetes vagy éppen LED-tévé volt a fején biciklizés közben. Olyan bravúros mutatványai vannak, mintha a Cirque Du Soleil akrobatája lenne.

Ezúttal úgy döntött, egy kanapét egyensúlyoz a fején, miközben Manhattan utcáin teker. A mutatványáról készült felvétel bejárta a netet. A járókelők a csodájára jártak és nem győzték videózni az elképesztő produkciót.

A netezőket teljesen lenyűgözte Leh-Boy tehetségét. A többség áradozott a produkciójáról, ám voltak olyan kommentelők, akik  már csontkovácsot emlegettek, mondván, hogy az ilyen jellegű mutatványok egy idő után komoly nyak- és csigolyaproblémát okozhatnak neki.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top