nlc.hu
Szabadidő

Lottónyertes cicamentő

Csak segíteni akart egy cicán, multimilliomos lett

Egy amerikai postás megmentett egy kiscicát, aztán elvitte a főnyereményt.

Joseph Waldherr postásként dolgozik Tacomában. Épp egy levelet vitt házhoz, amikor keserves nyávogást hallott, de nem találta meg a hang forrását. Másnap azért visszament a házhoz és még mindig hallotta a nyávogást, úgyhogy alaposabban körülnézett.

Végül megtalálta a kiscicát, egy apró lyukba beszorulva. Óvatosan kiszabadította, majd berakta a pulóvere zsebébe, ahol a macska azonnal elaludt. Végigszundította a postás műszakját, így Joseph úgy érezte, minden jól alakul.

macska az ablaknál

Egy cica maga is lehet főnyeremény (Illusztráció: Pexels.com)

Be is ment egy kisboltba, hogy vegyen egy sorsjegyet. Csak pár nap múlva nézték meg a feleségével, nyertek-e. Nyertek. Méghozzá a főnyereményt, 717 ezer dollárt (252 millió forintot). Joseph egyértelműen a kiscicának tulajdonította a szerencséjét.

A nyereményből most házat vesznek, hogy a Peaches névre keresztelt kismacskának legyen hol aludnia. Emellett a postás segítené a szülei nyugdíjas éveit is és jótékonykodni is szeretne.

„A feleségemnek és nekem mindenünk megvan, amire szükségünk van. Csak segíteni akarunk másoknak” – mondta a UPI-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top