nlc.hu
Szabadidő

Tóth Gabi a Fricskáról is beszélt friss videójában

Tóth Gabi a Fricskáról is beszélt friss videójában

Hatalmas mosollyal beszélt a táncegyüttesről.
Tóth Gabi

Azután, hogy tegnap többször is elsírta magát koncert közben, Tóth Gabi nemrég jó hangulatú videót tett közzé az Instagram-oldalán. Ebben arról tájékoztatta rajongóit, hogy hamarosan Oroszlányban lép majd fel, a Fricska Táncegyüttes társaságában.

„Ma este koncert, 19:45-től. Várunk mindenkit sok szeretettel a Bányásznapokon, gyertek el. Be lehet jönni, bárki bejöhet, ingyenes a rendezvény. Nagykoncertet láthattok, hallhattok, a Fricska táncegyüttessel közös műsorunkban.”

Augusztus elején mindenkit sokkolt, hogy véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága hat év után véget ért. „Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – írta közösségi oldalán Krausz Gábor.

Azóta az is kiderült, hogy a szakítást minden bizonnyal egy harmadik fél okozta: az énekesnő a Fricska Táncegyüttes egyik táncosába, Papp Máté Bencébe szeretett bele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top