nlc.hu
Szabadidő

Videón Sallai védhetetlen bombagólja a szerbek ellen

Nézd újra Sallai védhetetlen bombagólját a szerbek ellen – videó

Sallai szabályosan bebombázta a labdát a kapu bal felébe, a kapusnak esélyt sem adott. Kint van a videó, mi örömmel néztük újra. Meg újra. Meg újra…
Sallai Roland

A magyar válogatott 2:1 arányban verte Szerbiát. A Puskásban tartott hajtós-küzdős meccs után Magyarország 13 ponttal vezeti a csoportot, mögöttünk a 10 pontos szerbek és a 8 pontos Montenegró. A magyar csapat már a 21. percben megszerezte a vezetést Varga Barnabás találatával, de ennek még nem sokáig örülhettünk, ugyanis a 33. percben egy fejessel egyenlítettek a vendégek. Sallai Roland nem hagyott sok teret a szerbek örömének, egy perccel később már szétbombázta a szerbek kapujának bal felét, nyugodtan mondhatjuk, hogy esélyük sem volt – írja az RTL.

A válogatottunk szinte már biztos EB-résztvevő, mivel a csoportból az első két helyezett juthat tovább. A csoportban Szerbia hamarosan Montenegrót fogadja, míg a mieink a csoport negyedik helyezettjéhez, a litvánokhoz mennek. Ez lehet zsinórban a magyar válogatott harmadik kijutása az EB-re.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top