nlc.hu
Szabadidő

Könnyek között adott hálát szüleinek Eszenyi Enikő

Felállt a forgatáson Eszenyi Enikő, aki könnyek között adott hálát szüleinek

A színésznő sajnálja, hogy édesapja már nem lehetett velük a Dancing with the Stars forgatásán.

A Dancing with the Stars legutóbbi adásában sokak meglepetésére Eszenyi Enikő és táncpartnere, Havasi Berci esett ki.

Mint a Blikk írja, a színésznő a stúdióban is jelenlévő édesanyjának és elhunyt édesapjának ajánlotta esti produkcióját egy korábban készült kisfilmben. Ebben Eszenyi Enikő elmondta, szülei minden egyes műsorban, minden premieren ott volt.

„Foglalkozni kell az idős emberekkel, mert csodálatos életet adtak nekünk és akkor nekünk is olyat kell adni… Számomra az a legértékesebb a világon, amit tőlük kaptam. A táncot mami, neked ajánlom azért a sok szépért, amit tőled és papától kaptam”

– mondta a kamerák előtt elcsukló hangon.

Eszenyi Enikő és Hegyes Berci

Fotó: Trenka Attila

Eszenyi Enikő a produkció után is kifejezte háláját a szülei felé, édesanyjának táncpartnerével együtt kezet csókolt, édesapjáról pedig a következőképpen emlékezett meg. 

„Sajnálom, hogy az édesapám ma nincs itt, itt van mami… Olyan 60-70-80 felé már kiüresedik, magányossá válik az élet, és én mindig úgy érzem, hogy programokat kell csinálni, hiszen nekik is különleges életet kell varázsolni! Nekem ez a legfontosabb az életemben!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top