nlc.hu
Szabadidő

Gerry Turner, az amerikai Nagy Ő

72 éves férfi az idei Nagy Ő az Egyesült Államokban

Tanárnő és fitneszedző is versenyez a kegyeiért.

Az Egyesült Államokban A Nagy Ő már túl van a 27. évadon. Ráadásul a műsornak megannyi verziója van, például a „Golden”, ahol 50-en túli férfi kegyeiért versenyeznek a hasonló korú hölgyek.

Gerry Turner, az amerikai Nagy Ő

Ő itt Gerry (Fotó: Profimedia)

Idén a 72 éves Gerry Turner a Nagy Ő, aki ma már nyugdíjas, de egykor rengeteg étterem tulajdonosa volt. A férfiért már csak három hölgy van versenyben:

  • A 70 éves Theresa, aki korábban a pénzügyi szektorban dolgozott. „Bevallom, nehéz, mert hetvenévesen hatvanas hölgyekkel versenyzek” – mondta a nő, aki már unokáinak is bemutatta Turnert.
  • A 60 éves középiskolai tanár Faith, akinek fiai szintén megismerkedtek a Nagy Ő-vel, és feltették neki a kérdést, hogy csak alkalmi kapcsolatot keres, vagy többre is vágyik. „Csak egy nővel akarok együtt lenni életem hátralévő részében, és meg akarok győződni arról, hogy jól választok” – válaszolta Faith fiainak a férfi.
  • A 64 éves Leslie, aki fitneszoktató. Őt leginkább bátyja félti attól, hogy sérülni fog a lelke a műsor fináléjában.  (Spoiler: Ő bekerült a fináléba.)
Egyesült Államok NAgy Ő versenyzői

A három hölgy (Fotó: https://www.instagram.com/goldenbachabc/)

Eközben itt van nekünk Árpa Attila, Tóth Dávid és a mostani Nagy Ő Jákob Zoltán, aki ezzel a két hölggyel fordul rá a fináléra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top