nlc.hu
Szabadidő

Szenet adott lányának - szétszedték a netezők

Szenet adott karácsonyra a kislányának – ezzel magyarázta tettét az anyuka

A gyerekeit egyedül nevelő édesanya Tiktok-videójából kiderül, hogy a szénnel fontos dologra akarta megtanítani gyermekét.
szenet adott lányának, hogy fontos leckét tanítson neki.

Amíg itthon a szülők Mikulás-környékén elsősorban azzal próbálják jobb viselkedésre ösztönözni a gyerekeiket, hogy kilátásba helyezik a virgács érkezését, addig az angolszász szülők nem virgáccsal fenyegetnek, hanem szénnel. Egy egyedülálló brit anyuka a közelmúltban ráadásul nem is csak fenyegette nagyobbik lányát, hanem konkrétan bele is pakolt néhány darabbal a karácsonyi zoknijába.

Ahogy a Tiktokra töltött videójából kiderült, az anyuka egész évben mondogatta lányának, hogyha nem változtat a viselkedésén, akkor a Mikulás bizony szenet is hoz majd neki. Mivel a kislány viselkedése ennek ellenére sem változott érdemben, az anyuka valóra váltotta a fenyegetést, mint mondja azért, hogy fontos leckét tanítson gyermekének.

Meglepő módon a Tiktok-felhasználói közül sokan kritizálták az anyát, miután a videót feltöltötte a csatornájára. Sok kommentelő egész konkrétan kiakadt, van, aki egész odáig merészkedett, hogy azzal vádolta meg a nőt, hogy a jövőben a gyereke majd emiatt jár pszichológushoz.  

„Végigsírtam az ünnepet, amikor a szüleim megcsinálták ezt velem” – írta az egyik hozzászóló, mire egy másik azzal válaszolt, hogy: „Az anyám ezt tette velem és a húgommal és tönkretette a karácsonyomat, amíg hittem benne.”

A jó hír, hogy amíg a kommentelők egymást igyekeztek túllicitálni, a kislányt szerencsére nem vágták földhöz az események. A videóban többször is elmondja, hogy nincs gond, hogy rendben van a helyzet. Vélhetően ehhez köze van annak is, hogy a szén mellett kapott jó pár, neki kedves ajándékot is, többek között egy utat DisneyWorldbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top