nlc.hu
Szabadidő

Elárulta titkát az OnlyFans sztár

3 év alatt 300 milliót keresett a plus size OnlyFans sztár

A 39 éves Lora Carmichael három évvel ezelőtt regisztrált fel az OnlyFansre, azonban azóta hatalmas sikerre tett szert, ami persze a bankszámláján is meglátszik.

3 év leforgása alatt közel 1 millió dollárt, azaz több mint 345 millió forintot zsebelt be az OnlyFans-fiókjának köszönhetően Lora Carmichael. A 39 éves, felnőtt tartalmakat gyártó nő szerint a titka az, hogy a „bizarr” kéréseket egyedien közelíti meg. Annak ellenére, hogy sokakhoz hasonlóan Lorának az OnlyFansből származik bevétele, igyekszik a testpozitivitás mozgalma mellett is kiállni. 

Amint elindítottam az OnlyFanset, eleget kerestem ahhoz, hogy teljes munkaidős állás legyen. Mivel ebben az időben vette kezdetét a koronavírus-járvány, nem nagyon volt más választásom” – mondta a Body and Soulnak. 

Lora Carmichael

Lora Carmichael elárulta, hogyan tett szert ekkora népszerűségre az OnlyFansen (Fotó: Instagram/Lora Carmichael)

Ezek a legbizarrabb dolgok a számára

Lora az elmúlt években számos egyedi kéréssel találkozott, így ma már nem sok minden lepi meg. Egy kívülálló számára talán az lehet a legmeglepőbb, hogy a rajongói többsége jobban szeretné ruhában látni, mintsem meztelenül. Az immár rutinos OnlyFans-modell úgy érzi, azokat a dolgokat tartja a legbizarrabbnak, mikor vadidegenek teljesen hétköznapi dolgokra kérik: például különféle ruhák felpróbálására, vagy jógára, esetleg arra, hogy indítson be előttük egy mosogatógépet. 

Csak látni akarják, hogyan néz ki a testem hétköznapi ruházatban. Nem hiszem, hogy sokan erre számítanának

Ettől függetlenül Lora nem kerüli ezeket a furcsa kéréseket: azt mondja, szexiparban dolgozóként nem bélyegezheti meg ügyfeleit a legkülönbözőbb fétiseik miatt, továbbá szorgalmazza a nyílt kommunikációt is. 

„Sokan titkolják valódi vágyaikat és fantáziájukat partnereik elől, mert attól tartanak, ha őszintén elmondják ezeket, akkor elveszíthetik a szeretteiket, vagy szégyellhetik magukat emiatt.” Lora beszélt arról is, hogy ezek a fantáziák bizonyos esetben súlyos tabukat lepleznek, de úgy látja, ezek nem feltétlenül függnek össze a tényleges vággyal. 

„Az a tény, hogy ez a tabu, az adja meg nekik a felfokozott izgalom érzését.”

Lora egyébként megpróbál nyitottan közeledni mindenféle és -fajta kéréshez, de beismeri, hogy van, amikor még ő is azt érzi, hogy le kell zárnia egy beszélgetést, mert nem ő a megfelelő ember hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top