nlc.hu
Trend

Ügyvédnő volt, OnlyFans-modell lett

Ügyvédi praxisa mellett OnlyFans-modellként dolgozik a brazil nő

Mielőtt belevágott volna a felnőtt tartalmak gyártásába, alaposan átszabatta a külsejét.

A brazil Denise Rochát a világ legszexibb ügyvédnőjeként emlegetik a rajongói. A főállásban ügyvédként praktizáló, 39 éves nő mellékállásban OnlyFans-modellként is tevékenykedik, amivel igen busás plusz bevételre teszt szert.

Mielőtt azonban belevágott volna az OnlyFans-karrierbe, alaposan átszabatta a külsejét, saját bevallása szerint több mint 100 millió forintnak megfelelő összeget költött már szépészeti beavatkozásokra, beleértve a botoxot, három mellnagyobbítást, orrplasztikát, zsírleszívást és intim plasztikát. 

„Néhányan még mindig úgy gondolják, hogy egy ügyvéd nem lehet szép és okos. Ezek a korlátozó hiedelmek azonban nem befolyásolják, hogy milyen tartalmakat gyártok” – magyarázta az ügyvédnő.

Denise Rocha

Denise Rocha a plasztikái előtt és után (Fotó: Jam Press / Profimedia)

A nő elmesélte azt is, nemrég kissé kellemetlen helyzetbe került a plasztikáinak köszönhetően drasztikusan megváltozott külseje miatt. Meg kellett ugyanis újíttatnia a jogosítványát, a hivatalban azonban megkérdőjelezték a személyazonosságát.

„Nem hitték el, hogy én vagyok az. Értem, hogy ez a munkájuk, és tudom, hogy tényleg ellenőrizniük kell, de ez egy nagyon vicces helyzet volt, és nem számítottam rá.” 

Denise Rocha

A 2018-as és a 2023-as igazolványképek (Fotó: Jam Press / Profimedia) 

Arról is beszélt, hogy a külseje a randizásban is hátráltatja, ugyanis sapioszexuális, ami azt jelenti, hogy vonzódik az intelligens emberekhez, és az agyat tartja az egyik legfontosabb tulajdonságnak egy partnerben. Kinézete miatt azonban a férfiak azt feltételezik, hogy ő maga nem okos.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top