nlc.hu
Trend

Szőrös hónalja tartja el

Két éve nem borotválkozott a nő, milliókat keres vele

A 20 éves nő gyakorlatilag a dús hónaljszőrzetéből él, méghozzá meglehetősen jól.

Két éve nem borotválta le a hónalját és dezodort sem használ az a 20 éves nő, aki Cherry The Mistress „művésznéven” tett szert jelentős követőtáborra az OnlyFansen, olyannyira, hogy ma már milliós összegeket keres a felnőtt tartalmakat kínáló oldalon közzétett videóival.

A fiatal nő korábban baristaként dolgozott, mellette pedig egyetemre járt. A pandémia idején azonban pénzzavarba került, ezért hozta létre az OnlyFans-fiókját.

Cherry the Mistress

Cherry the Mistress (Fotó: Instagram@cherrythemistress.official)

Ekkoriban jött rá arra is, hogy egész addigi életében nyomást gyakoroltak rá, hogy borotválkozzon, neki azonban ebből elege lett: „Arra gondoltam, hogy a borotválkozás is kettős mérce, mert a férfiaknak nem kell borotválkozniuk, ha nem akarnak, de a nőktől többnyire elvárják, hogy borotválkozzanak” – fogalmazott Cherry, akit a rajongói jelentős része épp természetes testszőrzete miatt szeret, és sokan izgalmasnak találják azt a tényt is, hogy nem használ dezodort. Elárulta: sokan Istennőnek szólítják és bizony különös kéréseket is kap az oldala előfizetőitől, például, hogy üljön rá egy tortára, vagy játssza el, hogy egy óriásnő.

A közösségi médiában jócskán akadnak persze kritikusai is, akik a szőrzete miatt például Csubakkának gúnyolják, vagy épp megjegyzik, hogy mennyire nem higiénikus az, hogy nem használ dezodort. A fanyalgóknak azonban csak annyit üzen, a hónaljkutyája fizeti a számláit, sőt, már a nyugdíjas éveire is bőven félre tud tenni abból, amit megkeres.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top