nlc.hu
Trend

A Vörös téren vetkőzött

Körözik az ukrán modellt, aki a Vörös téren mutogatta fedetlen melleit

A modell ugyan korábban elnézést kért a hívőktől a videóért, azonban az orosz hatóságokat ez nem hatotta meg.

Oroszország hajtóvadászatot indított egy 24 éves, ukrán OnlyFans-modell, Lolita Bogdanova, vagyis „művésznevén” Lola Bunny ellen, miután felkerült róla egy videó az internetre, melyen a fedetlen kebleit mutogatja a moszkvai Vörös téren, azon belül is a Boldog Vazul-székesegyház előtt.

Lolita Bogdanova

A felvétel még évekkel ezelőtt készült (Forrás: Profimedia)

A felvételek még 2021-ben, az orosz-ukrán háború kirobbanását megelőzően készültek és Bogdanova állítása szerint azokat nem ő, hanem valaki más töltötte fel a világhálóra. A videó már akkoriban botrányt kavart, ám a modell elnézést kért azoktól a hívőktől, akiket megsértett a videóval, az ügynek pedig nem is lett komolyabb következménye, egészen eddig a hétig. Kedden ugyanis a nő neve felkerült a nemzetközi körözési listára, mégpedig a legkeresettebb bűnözők közé.

Lolita Bogdanova

Lolita Bogdanova (Fotó: Profimedia)

Sajtóértesülések szerint egyébként a modell korábban aláírt egy nyilatkozatot, miszerint nem hagyja el Oroszországot egészen addig, míg az ügyet ki nem vizsgálják, az Instagram-oldalán látható posztokból azonban kiderül, hogy jelenleg valószínűleg az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top