nlc.hu
Trend

Rendőrnőből Onlyfans-modell lett

Vetkőzéssel keres milliókat a 61 éves exrendőrnő

Az egykori rendőrnő a korábbi fizetése sokszorosát keresi meg webkamerás modellként.

A kanadai Bianca Jag korábban 17 éven át szolgált a rendőrség kötelékében, 2007-ben azonban úgy érezte, már nem elégíti ki ez a munka, ezért otthagyta a bűnüldözést és pályát váltott. Ezt követően 5 éven át egy éttermet üzemeltetett, ám azt végül kénytelen volt bezárni. Ezután úgy döntött, webkamerás modell lesz. A 61 éves nő manapság hetente mintegy 2000 dollárt, azaz havi szinten több mint 3 millió forintnak megfelelő összeget keres pikáns webkamerás műsoraival olyan felnőtt tartalmakat kínáló oldalakon, mint az OnlyFans vagy a Stripchat.

Bianca Jag

Bianca Jag (Fotó: Jam Press/Profimedia)

Bianca persze rengeteget tesz azért, hogy megőrizze fitt és fiatalos megjelenését. Amellett, hogy rendszeresen edz, a bevételei egy részét szépészeti beavatkozásokra költi. Elárulta: eddig három mellnagyobbító műtéte volt, melyekre 22 000 dollárt költött, ezenfelül 3200 dollárt fordított szemhéjkezelésekre, átesett egy hasplasztikán is és háromhavonta botoxoltat. 

„Rengeteg bókot kapok a webkamerán a külsőmre, ami nagyon hízelgő, az emberek gyakran mondják, hogy nem nézek ki annyi idősnek, amennyi vagyok. Vannak, akik még azt is megkérdezik, hogy elgépeltem-e az életkoromat” – nyilatkozta a Daily Starnak.

 

Bianca Jag

Jól jövedelmez a webkamerás modellkedés (Fotó: Jam Press/Profimedia)

Sikerei zálogaként mindezeken felül megemlítette azt is: „Pozitív a hozzáállásom, nyitott vagyok, és folyamatosan mosolygok – és ez működik!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top