nlc.hu
Szabadidő

Férfi sztriptízt kért 102. születésnapjára

Férfi sztriptízt kért a 102. születésnapjára az idősotthon lakója

Az életvidám nő férfi sztriptízt kért a 102. születésnapjára, így a buliban nemcsak torta, hanem pikáns tánc is volt.
Monica Ruddick 102 évesen a West Lodge Care Home idősotthonban

Öltáncot lejtett egy férfi sztriptíztáncos egy 102 éves nő születésnapján egy angliai idősotthonban.

Monica Ruddick két kívánságot fogalmazott meg a születésnapjára: hogy eljusson a templomba, és hogy egy férfi táncos vetkőzzön neki. A Crook városban található West Lodge idősotthon dolgozói partit is rendeztek az idős asszonynak, nagy tortával kedveskedtek neki, és végül a pikáns táncra is sor került.

A férfi sztriptíztáncos, Adam Price önként jelentkezett, mert a felesége az otthonban dolgozik. „Úgy tűnik, Monicának tetszenek az egyenruhás férfiak. Örülök, hogy feldobhatom a napját” – mondta a táncos, akinek az előadását nagyon élvezte az idős nő. 

Gillian Hannah, az otthon személyzetének egyik tagja így nyilatkozott: „Monica olyan élénk és változatos életet él, mint az a közösség, amelyet otthonának nevez. Annak ellenére, hogy soha nem házasodott meg és nem született gyermeke, az életét a másokról való gondoskodásnak szentelte”. Monica a második világháborúban egy konyhán dolgozott, majd 25 évig egy zárdában lakott, ahol az apácáknak segített, de a mások támogatása fontos volt az életében.

62 évesen nyugdíjba vonult, de még 90 évesen is ereje teljében volt, 92 éves koráig gondoskodott a bátyjáról. Az idősek otthonába 101 éves korában költözött be. Szilárdan hisz abban, hogy a nevetés elengedhetetlen az életben.

Az otthon munkatársa így fogalmazott: „Monica olyan születésnapi ünnepséget szeretett volna, amely váratlan dolgokat kombinál – egy sztriptíztáncos a pimasz énje miatt és egy templomlátogatás az életöröm megünneplésére”.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: Facebook/West Lodge Care Home)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top