nlc.hu
Szabadidő

Last minuta karácsonyi ajándék ötletek

Last minute karácsonyi ajándékok, aminek bárki örülne

A december hamar elrepül, neked pedig gyors megoldást kellene prezentálnod ajándék ügyben? Akkor jó helyen jársz.

Mindegy, hányszor fogadja meg az ember, hogy nem hagyja az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást, mindig van legalább egy dolog, ami nem kerül időben beszerzésre. Olyan Pató Pál urasan legyintünk, hogy „ej, ráérünk arra még”, aztán hirtelen realizáljuk, hogy napokon belül állni fog a fa, és jön a család, hogy velünk töltsék a szeretet ünnepét – illetve, hogy kibontsák a nekik szánt meglepetéseket. A következőkben olyan ajándékötleteket mutatunk, amiknek bárki örülne, és amit tényleg akár az utolsó pillanatban is beszerezhetsz. Sőt, arra is figyeltünk, hogy mindenki a saját pénztárcájához szabva tudjon válogatni, megkönnyítve a keresgélést.

5 ezer forint alatt

Aki azt mondja, ötezer alatt már nem lehet venni manapság semmit, téved. Rengeteg ötletünk van az alacsonyabb árkategóriás termékek terén is, mert a MediaMarkt tényleg odafigyel arra, hogy széles árskálán mozogjon a kínálatuk. Kezdjük is a sort például egy rozsdamentes acél, kézi tejhabosítóval – ha valaki kávézik, annak ez tökéletes meglepetés. Többféle is található az oldalon, már 1200 forinttól, a nagy könyvben megírt tejhab tehát tényleg csak ennyi kérdése. Itt jegyeznénk meg, hogy egyébként kávékínálatuk is meglehetősen széles, ebben a tekintetben is érdemes szétnézni az oldalon. A téli időszakban – akár pont a kávéhoz – jól jön egy thermo bögre, ami melegen tartja a forró italokat. A mi személyes kedvencünk a Harry Potteres darab, amin a Griffendél címere és mottója található, de persze letisztultabb variációk is rendelkezésre állnak, hiszen nem lehet mindenki varázsló-rajongó!

A boltban és a webáruházban a Star Wars kedvelői sem maradnak hoppon, például a The Mandalorian zsonglőr labdák tökéletes ajándék lehetnek a számukra. Továbbá most a Nevem Zlatan című filmet is beszerezheted DVD formátumban, ami szintén teli találat, ha van focirajongó a családban.
 De ha ez még mindig nem lenne elég, és valami olyat keresel, ami a hétköznapokban is praktikusan kihasználható, akkor azt mondanánk, a SONY MDR-ZX110 fejhallgatója jó döntés, mert zenét hallgatni – műfajtól függetlenül – mindenki szeret. És igen, ez is belefér a büdzsébe.

5-15 ezer forint között

Manapság már szinte mindenki az okostelefonján intéz mindent, és sajnos megesik, hogy elfelejtjük feltölteni, főleg a decemberi forgatag közepette. Egy powerbank ilyenkor kihúzhat a bajból, például a VARTA 2 az egyben vezeték nélküli töltő és powerbank. Ha valakinek fontos az egészséges életmód, de hadilábon áll például a folyadékfogyasztással, akkor a vízszűrős kancsó is szuper alternatíva. Egyszerre hasznos, hiszen tisztítja az ivóvizet, és praktikus, mert pontosan látszik, hogy aznap mennyi fogyott belőle. A Brita XL kancsójába például 3,5 liter is belefér, ami azért nem kevés. Szintén az egészséges életmódnál maradva a XIAOMI Redmi Smart Band 2 GL okoskarkötője is ötletes ajándék lehet. Gyalogláshoz és futáshoz ideális társ, és remek ösztönzés, ha valaki az új évben életmódot tervez váltani.

Végül ugorjunk a legkevésbé szeretett házimunkák egyikére, a vasalásra. Időnként mindannyiunk számára szükséges, hogy a ruhánkat gyűrődésmentesítsük, aminek nagyon egyszerű módja a gőzölés. A Sencor terméke abszolút megfizethető áron van, és a legnagyobb segítség, főleg, amikor kapkodósan indul a reggel. Lehet, hogy egy vasaló nem mindenkinek lenne az álomajándéka, de ennek szinte garantáltan mindenki örülne.

15 ezer forint felett

Ez már egy nagyobb szórás, hiszen 15 ezertől akár a csillagos ég is lehetne a felső határérték, de igyekeztünk az ésszerűség határain belül maradni, és 50 ezer forint alatti lehetőségeket mutatni. Kezdjük mindjárt egy AMAZFIT Bip 5 okosórával, ami meglehetősen sokoldalú, valamint Androidhoz és iOS-hez is csatlakoztatható. A kezdők számára, akik ismerkednek ezzel az eszközzel, meglehetősen jó ár-érték arányú ajándék lehet. Bár manapság már profi képeket lehet készíteni mobillal, az analóg fényképezőgépek ismét fénykorukat élik. A FUJIFILM Instax Minivel a szenteste pillanatai azonnal megörökíthetők és előhívhatók, úgyhogy ha van olyan a családban, aki szeret fotózni, ennek örülni fog.

Ha konyhai eszközök terén nézelődnél, akkor a Koenic forrólevegős sütője például kifizetődő döntés lehet. Az egészséges étkezés ott kezdődik, hogy kevesebb olajban sült ételt fogyasztunk, és ezzel a szerkezettel tényleg új ajtók nyílnak meg a főzés terén. Egy Soda Stream sem rossz ötlet, amennyiben valaki a buborékos ásványvizet nagy mennyiségben fogyasztja. Olyan ez, mint régen a szódásszifon, csak sokkal egyszerűbb a használata.

Nem utolsó sorban azokra is gondoltunk, akik felbecsülhetetlen értékűnek tartanak egy kis kényeztetést. A Medisana hát- és lábmasszírozója kis helyen elfér, és akár naponta több alkalommal is bevethető, a VIVAMAX masszázspisztolya pedig a legmélyebb izomcsomókat is képes kilazítani. A hajtós december után ezek biztosan jó szolgálatot tesznek.

További last minute ajándékötletek a MediaMarkttól galériánkban:

Megnézem
Összes kép (8)
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top