nlc.hu
Szabadidő

Otthona közelében találták meg a hét éve eltűnt cicát

Hét éve eltűnt egy cica, alig több mint 200 méterre otthonától találták meg

Egy közeli gyár munkásai gondoskodtak róla.

Hét évvel ezelőtt Stephanie Barstow macskája, Duke összeverekedett egy másik macskával, és utána nyoma veszett. Gazdája hiába kereste hónapokon át, nem járt sikerrel, és le is tett  arról, hogy valaha is újra a karjaiban tarthatja majd kedvencét. Nemrég azonban felkereste az állatorvos, és nagyon jó hírt közölt vele. 

„Megkérdezte, hogy én vagyok-e a gazdája egy Duke nevű macskának. Alig hittem a fülemnek. Azt mondta, hogy mindössze 300 yardnyira az otthonomtól bukkantak rá egy gyárépületben. Teljesen ledöbbentem” – nyilatkozta Barstow.

Macska a kertben

Fotó: Getty Images

Mint kiderült, a gyárban a munkások gondoskodtak arról, hogy Duke ne maradjon éhen és legyen hol aludnia, amikor pedig úgy gondolták, ez már nem biztonságos hely számára, elvitték egy állatorvoshoz. Itt derült ki, hogy a cicában van mikrochip. Sajnos Barstow azóta telefonszámot váltott, így mobilon nem tudták elérni, ezért kereste az otthoni címén az orvos.

Stephanie Barstow természetesen nagyon örül annak, hogy visszakapta macskáját, de úgy döntött, új gazdákat keres neki, mert sok változás történt az életében, gyermeke is született és kutyája is lett. Szerencsére Duke-ot új családja rajongásig szereti.

(via UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top