nlc.hu
Szabadidő

Meghalt Peter Crombie színész

Meghalt Peter Crombie, a Walker, a texasi kopó színésze

Az amerikai színész 71 éves volt.

Hetvenegy éves korában meghalt Peter Crombie színész, akit a Walker, a texasi kopó és a Seinfeld című sorozatokból ismerhettek a legtöbben – írja a TMZ.

Felesége, Nadine Kijner közlése szerint a színész szerdán hunyt el egy gyors lefolyású betegség következtében – hogy pontosan mivel küzdött, az nem derült ki, halálával kapcsolatban nem hoztak nyilvánosságra több részletet.

Peter Crombie az „őrült” Joe Davola szerepében a Seinfeld című sorozatban

Peter Crombie az „őrült” Joe Davola szerepében a Seinfeld című sorozatban (Fotó: Randy Tepper/NBCU Photo Bank)

Peter Crombie-t a rajongók a Seinfeld című sorozatból ismerhették, amelyben az őrült Joe Davola karakterét alakította több epizódban. Olyan filmekben is játszott, mint a Született gyilkosok; A massza; Kutyám, Skip; Hetedik és a Gyilkos nap. A kétezres években hagyta ott a showbizniszt, egyik utolsó szerepe Moody nyomozóé volt a Walker, a texasi kopóban.

„Ő volt a legkedvesebb, leggondosabb, legadakozóbb, leggondosabb ember – mondta a gyászoló felesége. – Mindenki szerette, nagylelkű volt, és soha senkiről nem tudott rosszat mondani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top