nlc.hu
Szabadidő

Tücsiék szánkóbalesete

Szánkóbalesetet szenvedett Tücsi és négyéves kislánya, Nara

Még a járás is nehezen megy az influenszernek.

Aryee Claudia Dedei, Tücsi és férje, Sofron István 2021 szeptemberében jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. Tücsi és közös kislányuk itthon maradt a munka és az óvoda miatt. A jégkorongozó az idei szezont is Csíkszeredán folytatja, ahol kedvese és lánya rendszerint meglátogatják.

Tücsi

Fotó: Instagram

A kissé szétszakadt család amikor együtt van, igyekeznek minőségi időt tölteni és feltöltődni programokkal és sok szeretettel. Az influenszer és a négyéves Nara most is Sofinál vannak, ám az örömteli pillanatokat beárnyékolja egy nemrég bekövetkezett baleset. 

Természetesen én sem szeretnék kimaradni az élményből, így pár csúszást én is bevállalok. Az utolsó viszont elég balszerencsésen alakult. Sajnos odacsapódtunk egy hatalmas kőre, amit a farokcsontom tompított. Így jelenleg a járás is nehézségek árán megy csak, meglehetősen fájdalmasan. Így a közös hószánozásból én kimaradok” – mesélte az Instagram-oldalán megosztott videóban Tücsi, aki ezt követően többet nem is ült szánkóra, a kis Nara mosolya viszont rezzenéstelen maradt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top