nlc.hu
Szabadidő

Deutsch Anita és Brad Pitt közös munkája

Deutsch Anita együtt forgatott Brad Pitt-tel

Deutsch Anita egy napot tölthetett Brad Pitt-tel, aki nem mindennapi ajánlatot tett a színésznőnek.

Deutsch Anita a pénteki Szerencsekerék sztárvendégeként mesélt egy sok évvel ezelőtti forgatásról, ahol Brad Pitt-tel dolgozott együtt a Kémjátszma (2001) című, Budapesten készült filmben – szúrta ki a 24.hu.

Deutsch Anita és Brad Pitt munkája

(Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

“Kiválasztottak engem egy epizódszerepre, egy német nőt játszottam. Igazából a filmben tíz másodperc, de egész nap forgattuk azt a tíz másodpercet. Brad Pitt-tel kellett beszélgetnem németül. Úgy látszik, akkor ilyen fotós korszaka volt, mert egész végig a forgatáson fotózott, és meg is kérdezte, hogy lefotózhatna-e engem. A forgatási szünetekben félrevonultunk, és engem fotózgatott. Nagyon helyes volt, megkérdezte tőlem, hogy ugye nem érzem kellemetlenül magam, hogy így kettesben fotóz. Életem egyik legviccesebb mondata volt”árulta el a színésznő.

Kinizsi Ottó és 8 évvel idősebb felesége, Deutsch Anita 21 éve vannak együtt és 19 éve házasok. A Barátok közt forgatásán találkoztak először, ahol rögtön érezték, hogy fellángolt köztük a szikra, de kapcsolatukat titkolniuk kellett, a sorozat producere, Kalamár Tamás sem örült a kapcsolatuknak, mert azt gondolta, csak egy futó kaland.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top