nlc.hu
Szabadidő

Kordont bontott a Józsefvárosi autótolvaj

Padlógázzal rohant bele a kordonba a józsefvárosi autótolvaj, lekapcsolták a zsaruk

Úgy hatolt át a kordonon, mint kés a vajon, de nem sikerült elmenekülnie a zsaruk elől.
Autótolvaj Józsefvárosban

Eddig 160 ezren látták a TikTokon a Cobra 11 sorozatba is beillő videót. A felvételen az látható, ahogy egy autótolvaj egy sötétkék lopott Volkswagennel, padlógázzal hajt bele a kordonba. Az eset a Práter és a Szigony utca sarkánál történt, ahol felújítás miatt már régóta kordonok vannak felállítva.

Ilyen jelenetet nem mindennap lát az ember. Bátran állíthatjuk, hogy a józsefvárosi tolvaj akciója, még a soha véget nem érő Halálos iramban-filmek akciójeleneteit is túlszárnyalja. 

A kordontól megsérült autót végül a Práter utcában, egy bevásárlóközpont parkolójában találták meg. A sofőrt is elfogták. Az eset a BRFK Facebook-oldalára is felkerült, az alábbi szöveggel: Azért fél óra szabadságért felesleges volt ekkora elánnal menekülni. Amúgy sem célravezető, rendszerint bilincs a vége, ahogy ebben az esetben is. I. Tamásnak a Kőris utcában egy járó motorral álló VW Jetta tetszett meg. Nagyon. Beült, vitte és láthatóan semmi nem állította meg. Fél óra múlva I. Tamás viszont már bilincsben volt, most emiatt a mutatvány és más egyebek miatt őrizetben, rácsok mögött gondolhatja végig a napját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top