nlc.hu
Szabadidő

Régi jeggyel a Disney Worldbe

Kipróbálta, beengedik-e a Disney Worldbe egy 46 éves jeggyel

Az akkori jegy 8 dollárba került, most 164 dollár a beugró a Disney Worldbe.

Egy 46 éves férfi talált otthon egy belépőjegyet a Disney Worldbe, amit születésekor vettek neki a szülei. A csaknem fél évszázados belépő 8 dollárba (2800 forintba) került, míg ma 164 dollárt (csaknem 60 ezer forintot) kell fizetni a szórakozásért a floridai Orlandóban található mesevárosért.

Disney varázskastélya

Bejutott a 46 éves belépővel a Disney Worldbe (Fotó: pexels.com)

Mathew Ables úgy döntött, kipróbálja, érvényes-e még a 46 éves jegy, ha már az a park szlogenje, hogy „Az álmok a Föld legvarázslatosabb helyén válnak valóra”. Jó érzékkel nem is a jegypénztárhoz ment a lejárati dátum nélküli jeggyel, hanem az ügyfélszolgálati irodára, ahol sokáig nézték, forgatták az évtizedes belépőt, majd adtak érte egy modernebb bérletet, amivel Mathew bejutott a parkba.

@matthewables I tried getting into Disney World using a 46 year old ticket #disneyworld #disney #themepark #funny #fyp ♬ original sound - Matthew Ables

Nem hiszem el, hogy ez valóban működött” – mondja a férfi a TikTokra feltöltött videóban, miközben felsétált a Disney World bejáratánál lévő kastélyhoz. Mathew megpróbálta visszakérni a 46 éves jegyet, de a Disney megtartotta a belépőt – írja a People.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top