nlc.hu
Utazás

Disney World dupla eljegyzés

Fél térdre ereszkedett, hogy megkérje a barátját, meglepődött a reakción

Egy fiatal nő Disney Worldben tervezte a barátját férjül kérni. Ami utána következett, arra nem számított sem ő, sem a titokban beszervezett családtagok.
Lánykérés Disney World

A gyerekek és a gyereklelkű felnőttek körében Disney World még mindig toplistás szórakozási élményt nyújt, sőt. Egyesek szerint a hely lánykérésre – vagy ebben az esetben fiúkérésre – is alkalmas lehet. A Mac nevű TikToker úgy gondolta, hogy három év járás után ideje a kapcsolatát szorosabbra fűzni a párjával. Hamupipőke kastélyához vezette a srácot és a rokonok titkos bevonásával azt tervezte, hogy videóra veszi a szerelme reakcióját.

Fél térdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést, mire a férfi nevetésben tört ki. Nem azért, mert annyira viccesnek találta a helyzetet, hanem azért, mert ő is eljegyzést tervezett. Annyi pici különbséggel, hogy ő este, a tűzijáték alatt akarta megkérni Mac kezét.

A TikTokra feltöltött videót eddig 16 millió alkalommal nézték meg, és a kommentszekciót elárasztották a rajongók. Az egyik felhasználó ezt írta „Mindig sírok, ha ezeket látom! Gratulálok!”, míg egy másikuk így vélekedett „Ez szerelem. Mindketten ugyanazon az oldalon, és nem is sejtették”.

via

@herecomemac what can i say? we share one brain cell 😂 now we share more! (and have a partner reveal! he's a fairly private person, which is why he hasn't popped up in my tiktoks yet. I can no longer call him my boyfriend 🥰) huge shoutout to @Generic Millennial NPC and @littlestinkah for filming ❤️ #justengaged #proposal #proposalvideo #waltdisneyworld #magickingdompark ♬ original sound - mac (they/them)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top