nlc.hu
Utazás

Eljátszották az eljegyzésüket, hogy extrákat kapjanak az étteremben

Eljátszották az eljegyzésüket, hogy ingyen desszertet és nagyobb szobát kapjanak

Extra juttatásokat kapott a fiatal pár egy kölcsönvett eljegyzési gyűrű miatt.
Eljegyzés egy étteremben

Mióta a jó fej vendéglátóhelyeken egy ingyen itallal vagy néhány léggömbbel kedveskednek a szülinapos vendégnek, azóta léteznek olyanok is, akik az extrák reményében bekamuzzák, hogy aznap van a születésnapjuk. Egy fiatal pár azonban ennél sokkal tovább ment.

Rhian Smith Európa negyedik legmagasabb épületének, a londoni Shardnak egyik felvágós éttermében vacsorázott a barátjával, Harry Collinsszal december 3-án. A liverpooli pár elegáns fekete ruhát viselt a romantikus alkalmon, a lány kölcsönvette édesanyja eljegyzési gyűrűjét, és azt hazudták, hogy most jegyezték el egymást.

Az étteremben kaptak is egy ajándék desszertet, a konyhán még a tányérra is ráírták nekik, hogy „gratulálunk”. Aztán a hotelben kialkudták, hogy nagyobb szobát kapjanak, ha már egyszer lánykérés volt. A superior szobák ára egyébként egy éjszakára 340-450 ezer forint.

A kommentelők egy része le volt nyűgözve, hogy a pár milyen agyafúrt módszerrel verte át az éttermet és a hotelt. Néhányuknak annyira tetszett a dolog, hogy szintén ki akarják próbálni a trükköt. Jó néhány hozzászólót azonban inkább felbosszantott a kamu eljegyzés, szánalmasnak és olcsó gazembereknek nevezték őket.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pexels/Andrea Piacquadio)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top