nlc.hu
Utazás

A reptéren rabolta ki vőlegényét a menyasszony

A reptéren hagyta a vőlegényét a menyasszony, lenyúlva az összes bőröndöt és készpénzt

A férfi csak elment wc-re a Heathrown-n, és mire kijött onnan, hűlt helye volt a menyasszonyának és a bőröndjeiknek.

A Heathrow Repülőtér sok mindent látott már, de ilyet még nem biztos. Egy férfi elment a mosdóba, és miután kijött onnan, sehol sem találta a menyasszonyát és a csomagjaikat. Az eljegyzésüket egy nappal korábban tartották, és azért terveztek Rómába utazni, hogy ott rögtön meg is házasodjanak – írja a ladbible.

Heathrow

A londoni Heathrow (fotó: Pixabay)

A férfi sokáig értetlenül állt a helyzet előtt, majd felhívta a rendőrséget és jelezte, hogy az eltűnt csomagokban volt 5000 angol font (közel 2,5 millió forint) készpénz is, ami szintén eltűnt. A rendőrség kiment, elkezdte az ügyben a nyomozást, de egyelőre eredmény nélkül. A negyvenes férfi és nő nem ismerték régóta egymást, és a rendőrök azt gyanítják, hogy a férfi talán a nő igazi nevét se tudta. Egyelőre azt sem sikerült kideríteni, hogy a nő kiment-e a reptérről, vagy egy másik gépre szállt fel a férfi csomagjaival és pénzével. A nyomozóknak nincs könnyű dolguk, hiszen a Heathrow a világ egyik legforgalmasabb repülőtere, ami idén nyáron amúgy is komoly logisztikai problémákkal küzd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top