nlc.hu
Szabadidő

Vaddisznóval osztozik otthonán egy belga házaspár - videó

Vaddisznóval osztozik otthonán egy belga házaspár – videó

Oscar nagyon okos, és nem szereti, ha idegenek ülnek a kanapéjára.

Körülbelül egy évvel ezelőtt Grégory Guiot kutyái vadászat közben egy aprócska vadmalacra bukkantak, a férfinak pedig nem volt szíve sorsára hagyni szegényt, így hazavitte. Feleségével, Tiffanyval ekkor még nem sejtették, hogy Oscar nemcsak ideiglenes lakó lesz, hanem örökre velük marad. Meg is hozták a nehéz döntést, hogy egy farmon találnak majd neki otthont, de pár nap múlva már telefonáltak is nekik, hogy a védencük nem eszik, jöjjenek érte. 

Oscar azóta tényleg igazi családtag lett, és ugyan nem egyszerű egy fedél alatt lakni egy vaddisznóval, el sem tudnák képzelni, milyen lenne az élet nélküle. A különleges kedvencnek saját kanapéja, párnái és takarói vannak, és hajlamos territoriálisan viselkedni, ha a vendégek túl közel mennek a birtokához, de szerencsére még nem történt nagyobb baj, pedig 80 kilogrammjával Oscar már most is hihetetlenül erős, és ennél csak nagyobb lesz, de még mindig növekszik, és egy év múlva valószínűleg eléri a 120 kilogrammot.

Oscar egyik kedvenc programja a séta gazdáival, ha pedig otthon vannak, akkor az ehető dolgok nincsenek biztonságban, mindig kiszagolja a finomságokat, és mivel egy intelligens állatról van szó, semmi sem állítja meg, hogy megszerezze. És étvágyára nincs panasz, naponta 1,5-2 kilónyi táplálékot fogyaszt el, főként zöldségből és száraz kenyérből áll a menü, de azért van néha desszert is. 

És mi a helyzet a higiéniával? Mindig jelez, ha könnyíteni szeretne magán, amikor pedig visszatér a házba, nem bánja, ha megtisztítják a lábait. A magányt viszony elég rosszul bírja, Tiffanynak vele kell aludnia a kanapén, miközben Grégory az emeleten pihen. „Talán nem ez volt a legjobb ötletem “ – jegyezte meg viccelődve Guiot.

Vaddisznó

Fotó: Pexels/Miller Eszter

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top