nlc.hu
Szabadidő

Unoka üzenetei a hangrögzítőről

14 éven át gyűjtötte unokája hangrögzítős üzeneteit egy nagyi, imádja a TikTok a szupercuki hanganyagot

Szívhez szóló videó készült több évnyi hangposta-üzenetből.
hangrögzítő

Joan Johnson 14 éven át gyűjtötte unokája, Pailey Baczek hangüzeneteit, amit a hangrögzítőjén hagyott. Az azóta felcseperedett Pailey egy kollázst készített a – 3 éves korától egészen 17 éves koráig felölelő  időszak – legcukibb üzenetekből és feltöltötte a Tiktokra. Videója pedig tarol! Több mint 400 ezren kattintottak rá.

A 22 éves unoka bevallotta a Good Morning America-nak, hogy sokáig nem is tudott arról, hogy a nagymamája megőrizte ezeket a hanganyagokat, amelyben hol egy új cipőről számolt be, hol arról, hogy munkát kapott, hol pedig csak jó éjszakát kívánt, de az is hallható, hogy csupán arra kérdez rá a nagyijától, hogy át tudna-e jönni hozzájuk, hogy közösen megnézzenek egy rajzfilmet.

Ő az egyetlen unokám, tehát nagyon-nagyon fontos számomra. A hangüzeneteit pedig azért őriztem meg, mert arra gondoltam, így bármikor hallhatom a hangját” – mondta elérzékenyülve a Good Morning America-nak Joan.

(via)

Kiemelt fotó: TikTok / @therelativedistance

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top