nlc.hu
Szabadidő

50 éves lett Robbie Williams, íme pár fotó az életéről

A súlyos alkohol- és drogproblémák után is felállt a padlóról: 50 éves lett Robbie Williams

A 90-es évek egyik szívtipró énekese volt. Imádta a nőket, utóbbiak is őt. Egy idő után azonban eluralkodtak felette a démonjai, melyektől csak idővel sikerült megszabadulnia.

Robbie Williams ma töltötte be az 50. életévét. A kivételes hangú és előadói képességekkel rendelkező énekes a karrierjét a Take That brit fiúcsapatban kezdte. Bár a banda pillanatok alatt milliók kedvence lett, a tagok közül Robbie volt a legnépszerűbb, így idővel kilépett, és szólókarrierbe kezdett. A hirtelen jött sikerrel és pénzzel nemcsak a bulik száma, hanem a különböző szerek használata is egyre sűrűbb lett a sztár életében, aki idővel már súlyos alkohol- és drogproblémákkal is küzdött. Annyira veszélyesen élt, hogy már az egészsége is kárát látta. Az életét végül Elton John mentette meg.

Robbie Williams

Robbie Williams megjárta a csúcsot, de a poklot is. (Fotó: Georg Wendt/dpa)

1997-ben elvonóra vonult, hogy felülkerekedjen függősségein. Ennek az útján Elton John indította el, aki egy közös stúdiófelvételük során nem bírta nézni kollégája részeges szenvedését, így orvost, és egy pszichiáter hívott hozzá. A sok közös beszélgetésnek és győzködésnek végül rehab lett a vége, amit ugyan nehezen viselt, mégis sikeresnek bizonyult: bevallása szerint több mint húsz éve teljesen tiszta.

Pánikrohamok 

Robbie Williams dokumentumfilmje tavaly novemberben érkezett a Netflixre, melyben szó esik többek között arról az ominózus esetről is, amikor 90 ezer ember előtt lett rosszul. 2006-ban az énekes volt a Leeds fesztivál egyik headlinere. Annyira nagy volt rajta a nyomás, hogy pánikrohamot kapott. A filmben úgy részletezte, hogy nem tudott megszólalni, csak folyamatosan remegett. Hiába azonban a fellépés előtti roham, nem akarta lemondani a bulit, hiszen túl sok pénzt bukott volna, emellett az embereket sem szerette volna cserbenhagyni. 

A felesége a támasza 

A hírességről köztudott volt, hogy rengeteg hölggyel volt viszonya. Sosem számított a tartós párkapcsolatok mintapéldányának, ám felesége érkezésekor minden megváltozott. Robbie Williams és Ayda Field először 2006-ban futott össze. Mint kiderült, a randevú előtt az énekes éppen a drogdílerével találkozott, akivel nem egyszer le is feküdtek. Egy évvel később szakítottak, majd Ayda adott még egy esélyt az énekesnek. 2007-ben Robbie ismét elvonóra vonult, ami jót tett a kapcsolatuknak: 2010-ben összeházasodtak. Az elmúlt években botrányok nélkül élték a mindennapjaikat, négy közös gyerekük is született. 

Így vélekedik a születésnapjáról

Az énekes egy hosszabb írást tette közzé az Instagram-oldalán a születésnapja alkalmából. Ebből csemegéztünk: 

„Bár szeretek Vízöntőnek lenni, nem szeretem a februárt, mégis van valami kozmikus abban, hogy január 12. és február 19. között születtem.  Kicsit varázslatosnak érzem magam. (…) Tehát 50 éves vagyok. Nem lesz nagy esszé arról, hogy mi volt és mi van most, vagy a reményeimről és álmaimról.Ha erre kíváncsi vagy, látogasd meg a Netlixet a részletekért. Az viszont biztos, hogy nagyon elégedett, és nagyon hálás vagyok. Előre is köszönöm a jókívánságokat. És szeretném, ha mindenki tudná, hogy átéltem néhány misztikus pillanatot a színpadon, melyek egy másik birodalomba emeltek, főleg lelkileg. Tapasztaltam fátyolon túli dolgokat is. És ezért is hálás vagyok, amiért megajándékozott ezzel a lehetőséggel, hogy részese lehettem ennek. Köszönöm!” – írta többek között Robbie. 

Nézegess velünk néhány fotót a múltjáról, és a jelenéről:

Robbie Williams
Megnézem
Összes kép (13)

Érdekesség, hogy az egész világon eladott lemezei száma már 70 milliónál jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top