nlc.hu
TV-sztárok

Robbie Williams így éli meg a változókort

Csökkenő libidó, ritkuló haj – Robbie Williams így éli meg a változókort

Az énekes egy nyakplasztikával lepi meg magát az ötvenedik születésnapjára.

Robbie Williams 2024 februárjában lesz ötvenéves, és nemrég egy interjúban arról mesélt, bizony érzi magán az idő múlását, például a haja ritkul, emellett nem igazán érzi azt, hogy dolgozna a szervezetében a tesztoszteron, vagyis beköszöntött a változókor. Ezzel egyébként nem túlzott: a férfi klimax valóban létezik, és van egy elegánsabb neve is, ez az andropauza. 

„A lányom azt mondja rám, hogy lusta vagyok, de nem szeretem ezt a szót, mert sokszor használták ezt velem kapcsolatban. A valóság pedig az, hogy megviselt az, amit az 1990-es és 2000-es években műveltem magammal”  – nyilatkozott arra utalva, hogy fiatalabb korában két végén égette a gyertyát.

És ugyan számos függőségével sikerült megbirkóznia, a biológiai órája még mindig szokatlanul működik, hiába fekszik le este tizenegykor, hajnali ötig-hatig nem nagyon tud elaludni, és felesége, Ayda számára biztosan nehéz, hogy délután egyig nem is nagyon ébred fel. 

Az énekes arról is beszélt a Sunnak, hogy milyen érzés volt megnézni az életéről szóló netflixes dokumentumfilmet. „Mintha egy lassított felvételt néznél egy balesetről… egyszerűen szürreális” – véleményezte a négyrészes sorozatot, amiben őszintén beszél többek között a Take Thattel eltöltött idejéről és arról, hogyan kapott rá az alkoholra és a drogokra.

Robbie Williams

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

Williams elárulta azt is, hogy a producerek megtiltották neki, hogy a sorozat alatt botoxoltasson, mert fura lenne, ha megváltozna az arca egyik pillanatról a másikra. Persze amint lehetett, azonnal felkeresett egy szakembert, hogy bepótolja az elmaradt a kezeléseket. Hozzátette, a szórakoztatóiparban dolgozó emberek közül a legtöbben átestek már plasztikai és szépészeti beavatkozásokon, csak mi nem vesszük észre, mert a változás nem szembetűnő. 

Mint mondta, ő azt tervezi, hogy a születésnapjára egy nyakfelvarrással lepi meg magát, decemberre már elő is van jegyezve egy konzultációra, és megcsináltatja a fogait is. Az önbizalmával persze más problémák is vannak, nem szívesen olvas például kommenteket. Régen persze más volt a helyzet, utánaolvasott annak, hogy mit gondolnak az emberek, szerinte lehet, hogy így akarta magának igazolni azt, hogy ő tényleg egy rossz ember.

Szerencsére azóta sok minden a helyére került. „Tudom, hogy nagyszerű életem van, és szerencsésnek érzem magam a családom miatt. Egy boldog remete vagyok, egy kis agorafóbiával” – tette hozzá.

Robbie Williams 1993-ban Tokióban
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top