Jennifer Lopez abbahagyja az éneklést

Csízi Ágnes | 2024. Február 14.
JLo úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg több albumot nem fog már kiadni, az éneklés helyett pedig az élet más területeire koncentrál.

Február 16-án jelenik meg Jennifer Lopez új albuma. Zenéjében még nem tudni, mennyire, címében viszont egy az egyben arra a 22 évvel ezelőtti albumra reflektál, melyet Ben Affleckkel való korábbi kapcsolata alatt adott ki. Annak az albumnak a This Is Me…, a mostaninak pedig a This Is Me … Now címet adta.

Fotó: GettyImages, Lionel Hahn/WireImage

Extra különlegesség, hogy ezúttal a zene mellé egy film is készült. JLo ugyanis úgy érezte a stúdiófelvételek közben, hogy bár gyönyörű a zene, mégsem meséli el olyan teljességgel a történetét, mint ahogyan szeretné. Úgyhogy az album mellett This Is Me… Now: A Love Story címmel a Primevideón jelenik majd meg az énekesnő zenés filmje. 

„Az igazság az, hogy nem is tudom, készítek-e még albumot ezek után. (…). Lehet, hogy ez lesz az utolsó albumom” – nyilatkozta arra a kérdésre, hogy mik a jövőben a tervei. „Úgy érzem, ez egy korszak vége, egy új korszak kezdete. Soha ne mondd, hogy soha, de most így érzem” – tette hozzá.

via: etonline

Exit mobile version