nlc.hu
Szabadidő

Óriási lyuk keletkezett az Air Serbia gépének oldalán - videó

Óriási lyuk keletkezett a gép oldalán, így szállt fel a belgrádi reptérről – videó

Szerencsére sem a személyzet, sem az utasok nem sérültek meg.

Néhány hete bejárta a világsajtót annak a repülőgépnek az esete, amiből kiszakadt a vészkijáratot fedő oldalpanel felszállás után. A napokban egy újabb utasszállító repült az oldalán egy óriási lyukkal, igaz, az Air Serbia gépe esetében más okozta a bajt. A felszállás előtt a repülő nekiütközött a kifutópálya egyik berendezésének, ekkor rongálódott meg az oldala. 

Az eset a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren történt, az érintett járat úti célja a németországi Düsseldorf volt. A fedélzeten 106 ember tartózkodott a baleset idején, a repülő oldalán lévő sérülésekről a közösségi médiában több videót és fényképet is megosztottak.

A repülőgép egy órán át rázkódott a levegőben, mire a várakozó pályára állt, majd biztonságosan visszatért a belgrádi repülőtérre. A helyszínre tűzoltók érkeztek, akik poroltóval estek neki a repülőgépnek, mivel úgy tűnt, hogy szivárog az üzemanyag.

A balesetben senki nem sérült meg, de a gépben jelentős kár keletkezett. A repülőteret vasárnap egy időre lezárták, az érkező gépeket pedig máshova irányították át.
 
 

Tátongó lyukkal az oldalán szállt fel az utasszállító repülőgép

Fotó: X (Twitter)

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top