nlc.hu
Szabadidő

Óvszerek rejtőztek az adományboltban vásárolt babában

Meghökkentő dolog rejtőzött az adományboltban vásárolt babában

Az amerikai nő két dollárért vette a porcelánbabát, de arról fogalma sem volt, hogy az előző tulaj mit dugott bele.
Porcelánbabák

Használt holmikat vásárolni gazdaságos és környezettudatos döntés, nem beszélve arról, hogy mindig izgalmas, mit fog ki az ember egy turkálóban vagy second hand shopban. Ha szerencsénk van, akár kincsekre is bukkanhatunk, a szó szoros értelmében is, mint például az, aki 1500 forintért vett milliókat érő vázát. Néha viszont bizarr dolgokat is találhatunk a használt cuccok között, esetleg bennük elrejtve.

Az utóbbi esett meg egy Star M. Staubach nevű bloggerrel és újságíróval, aki Goodwill and Thrift Store finds nevű Facebook-csoportban osztotta meg a történetét.

Két dollárért, azaz mintegy 720 forintért vásárolt egy használt porcelánbabát, gondolta, ennyi pénzt megér. Később, amikor a munkahelyén volt, a férje írt neki, hogy nem fogja kitalálni, mit talált a baba fejében.

Egy tucat óvszert.

„A legfurcsább használt cucc, amivel valaha találkoztam” – írta a nő bejegyzésben.

A kommentelők is meglepőnek találták a rejtekhelyet, és többen úgy gondolták, hogy nagyon ravasz volt az illető, aki odatette az óvszereket. Volt, aki szerint nagy szerencse, hogy nem egy kisgyerek kapta meg ajándékba a kotonnal megpakolt babát, más pedig arról írt, hogy talán egy fiatal lány dugta el az óvszereket, ami abból a szempontból mindenképpen jó dolog, hogy odafigyelt a védekezésre.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top