nlc.hu
Szabadidő

Fluor Tomi lesz a következő Nagy Ő?

Fluor Tomi lesz a következő Nagy Ő?

A frontember Instagram-oldalán indította meg a találgatásokat, egy igencsak beszédes fotó keretében, amit a korábbi Nagy Ő-vel, Jákob Zoltánnal készített.

Kétségtelen, hogy Fluor Tomi közösségi oldalán közzétett bejegyzése alaposan felkavarta az állóvizet! A Wellhello frontembere ugyanis egy Instagram-bejegyzésben számolt be terveiről követőinek, miszerint Tóth Dávid, Árpa Attila és Jákob Zoltán után ő is a TV2 Bachelor – A Nagy Ő című műsorában szeretné megtalálni élete párját.

Jákob Zoli, a mester átadta nekem a stafétabotot. Úgy döntöttem, elindulok megkeresni a szerelmet! Május 6-án startol a Nagy Ő, ahol hat héten keresztül megy majd a versengés az eddigieknél sokkal merészebb, durvább, leplezetlenebb rózsaceremóniákkal és a műsorban eddig nem megszokott éjfél utáni, explicit különkiadásokkal.

„A helyszín ezúttal nem egy kastély, hanem a Gozsdu-udvar, ami már önmagában izgalmasabb helyzeteket tartogat. Életem egyik legdurvább forgatása, de vajon a végén megtalálom majd a szerelmet? Hamarosan kiderül!” – olvashatjuk a bejegyzésben.

fluor tomi

Fluor (Fotó: VIASAT3)

Csak poén az egész?

A nagy bejelentéshez egy fotót is posztolt a frontember, ahol a korábbi Nagy Ő-vel, a milliárdos üzletemberrel, Jákob Zoltánnal láthatjuk. Mielőtt azonban bárki azon kezdene el sopánkodni, hogy bárcsak leadta volna a jelentkezését a műsorba, hogy meghódítsa Tomi szívét, úgy gondoljuk, bejegyzéséből igencsak hamar kivehető, hogy csupán csak egy április 1-i tréfa volt az egész poszt. Már csak azért sem meglepő ez a dolog, mert a frontember már több alkalommal is nyilatkozott arról, hogy nem bánja, hogy a szinglik táborát erősíti, ugyanis szereti a függetlenséget.

„Voltak rám komoly hatással nők, de sosem adtam fel a függetlenségemet. Szerzőként, szövegíróként fontos a munka miatt is, de egyébként is igényelem az énidőt, szeretek egyedül lenni. Persze lelkesedésben ez valamennyit visszavesz, és talán nem is vagyok elég »éhes« ahhoz, hogy fanatikusan keressem a társam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top