nlc.hu
Szabadidő

Járai Máté Eszenyi Enikőről: „Félszavakból is megértjük egymást"

Járai Máté Eszenyi Enikőről: „Félszavakból is megértjük egymást”

Két és fél évvel azután, hogy kiemelt szerepet játszott a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő rendezésében Járai Máté, Kecskeméten a Cirkuszhercegnőben, most egyenrangú partnerként állnak színpadra.

Eszenyi Enikő és Járai Máté a közös munka során barátok lettek – írja a Blikk. “Félszavakból is megértjük egymást. A Cirkuszhercegnő óta tartottuk a kapcsolatot, fontos lett számomra, hogy bizonyos dolgokat megosszak vele, barátok lettünk Eszenyi Enikővel”mondta Járai Máté, akinek 2021 őszén lett lehetősége az első közös munkára Eszenyivel.

Járai Máté és Eszenyi barátsága

(Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

“Ahogy telt az idő és találkoztunk többször, mondta, hogy ebben az időszakban szabad, ekkor fogalmazódott meg, hogy állítsunk össze egy estet, amelyben a közös szenvedélyünkről, a színházról tudunk beszélni” – mondta Eszenyi Enikő, akinek Mátéval közös darabjára már hatalmas az érdeklődés, így a március végi bemutató után elkezdik vele járni az országot.

Bár Járai Máténak bőven van munkája, saját bevallása szerint még mindig nem dolgozta fel, hogy kirúgták a Reggeliből, szánalmasnak érzi magát a dolog miatt, ha pedig újra be kell mennie abba a stúdióba, előtörnek belőle az emlékek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top