nlc.hu
Szabadidő

Szebeni István véleménye Járai Máté felfüggesztéséről

Szebeni István Járai Máté felfüggesztéséről: „Ha ez a vita le lett volna zárva, akkor ez az egész nincs”

A híradós szerint másképp kellett volna kezelni az ügyet.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Járai Mátét felfüggesztette az RTL Klub, június 30-ig nem láthatjuk a Reggeli című műsorban. 

„Szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! Remélem, nem bánjátok, hogy az örömök mellett nehézségekről és kudarcokról is beszámolok Nektek. Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit »szabira« megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is). Csók” – írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Járai Máté

Fotó: Instagram

Az ügy egyébként azért robbant ki, mert Járai Máté az IstenEst című műsorban olyan belsős infókat osztott meg Rácz Jenővel való viszonyáról és egy emiatt keletkezett ügyről, amit nem szabadott volna. 

Szebeni István reagált a felfüggesztésre, szerinte nem fair, ami Járaival történt. „Nem ismerem személyesen Járai Mátét. Viszont, sokszor láttam színdarabban játszani, és ki merem jelenteni, hogy zseni a csávó. Szerény véleményem szerint az egyik legjobb színész ma. Azt, hogy miként éli az életét, nem érdekel. Viszont csodálkozom, hogy egy vendég viselkedése ekkora port kavar. Nem megy be, ha ő a műsorvezető, mert két éve összekaptak valamin. Utána meg bűnhődjön Járai. Hibázhatott, oké. Beszélt erről, nem kellett volna, oké. De, ha ez a vita le lett volna zárva, akkor ez az egész nincs. Férfiként mondom, hogy jól megszívatta, és ennek semmi értelme nem volt. Én sportpályán nőttem fel, ott vérre megy minden, majd amikor vége a csatának, kezet fogunk, és békében válunk el. Ezt javaslom mindenkinek” – írta Facebook-oldalán a TV2 híradósa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top