nlc.hu
Szabadidő

100 husky szabadult el egy bevásárlóközpontban – Videó

100 husky szabadult el egy bevásárlóközpontban – Videó

Valaki nyitva felejtette egy állatsimogató kávézó ajtaját…
Huskyk

Egy kínai bevásárlóközpont látogatóinak komoly meglepetésben volt része, amikor hirtelen örömittasan futkározó huskyk árasztották el az épületet és annak üzleteit. A kutyák egy plázabéli állatsimogató kávézó lakói, akiket a fogyasztóvendégek szoktak kényeztetni, ám ezúttal a bevásárlóközpont összes látogatójának kedvét feldobták, miután az egyik vendég nyitva hagyta nekik az ajtót – írja a UPI.

Mint utólag kiderült, aznap a kutyusok különösen fel voltak dobva, ugyanis a gazdájuk, a kávézó tulajdonosa hosszú kihagyás után látogatta meg őket újból. Bármily hihetetlen, a kávézó dolgozói és a bevásárlóközpont látogatói együttes erővel nagyjából egy óra alatt összeszedték a száz szanaszét rohanó huskyt.

A rohangáló kutyákról készült videók ellepték az internetet. Sokak szerint ebből rendszeres programot kellene csinálniuk a plázában, mert alaposan növelné a látogatók számát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top