nlc.hu
Baba

Hatalmas bulit rendezett a menhelyi husky

Hatalmas bulit rendezett a kennelből kiszabaduló menhelyi husky

Egy Husky kitör a kennelből, és a valaha látott legnagyobb bulit rendezte.

Titán, a husky egy órával a zárás előtt érkezett meg a Colbert megyei állatmenhelyre. A személyzet elhelyezte, majd hazaindult, és izgatottan várva, hogy reggel közelebbről megismerkedhessen vele.

Ehelyett Titán úgy döntött, hogy azonnal gyorstanfolyamot tart a személyiségéről.

Ahogy mindenki elment, Titán kinyomta a kennel alsó sarkát, és kiszabadult. Valahogy sikerült kitörnie két másik kutyának is, és ők hárman megtartották minden idők legdurvább menhelyi partiját.

18 órától kb. reggel 8-ig Titán úgy bulizott, ahogy még soha, hatalmas káoszt hagyott maga után: 

tönkretette az irodai számítógépet, leszakította a redőnyöket, lepisilte a papírmunkát, letakarította az összes pultot, megrágta a szemetet.

Amikor reggel megérkeztek a menhely alkalmazottai, nem hittek a szemüknek. Ez volt a legnagyobb rendetlenség, amit valaha láttak – Titán pedig boldogan ült az egész közepén.

A menhelyen mindenki tanácstalan volt, annyi mindent kellett kitakarítani, és egy csomó dolgot ki kellett cserélni. De nem haragudhattak Titánra, ehelyett Facebook-oldalukon posztoltak róla – és Titánt szinte azonnal örökbe fogadták. Ahogy ezt a másik példányt is, aki el sem akarta hinni, hogy az emberek segíteni is tudnak…

husky kutyák

Hát mégis ki tudna rá haragudni? (Fotó: Facebook)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top