nlc.hu
Szabadidő
Óceánjáró körút nudista utasok számára

Csak pucér utasokat vár egy Karib-tengeri óceánjáró

A nudista Karib-tengeri körutazás helyszíne egy háromszáz méter hosszú tengerjáró hajó lesz.

A “The Big Nude Boat” névre keresztelt túra jövő februártól indul, a helyszín pedig a 295 méter hosszú Norwegian Pearl tengerjáró fedélzete. A Norwegian Cruise Line egy nudista programokra specializált utazási irodával együtt tizenegy napos körutazást kínál Miami és a Karib-szigetek között – írja a CNN. Az „egyszer az életben” élményt ígérő túra állomásai a Bahamák, Puerto Rico és St. Maarten lesznek.

„Örömmel biztosítjuk Önnek azt a luxust, hogy eldönthesse, mit NE vegyen fel”

– áll a Bare Necessities hivatalos honlapján, ami

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bare Necessities Tour & Travel (@cruisebare) által megosztott bejegyzés

 

eddig 75 meztelen hajós körút

szervezésével büszkélkedhet. Egy kétágyas kabin 2000 dollár körül indul, a három hálószobás rezidencia ára pedig 33 155 dollár. A 2300 személyes Norwegian Pearl fedélzetén kínált szolgáltatások a „nudista körutazási stílushoz illeszkednek”, ilyen például a „nagy büfé a meztelen szabadtéri étkezéshez”.

A nudista vendégeknek azért sok szabályt be kell tartaniuk.

Az étkezőbe csak ruhában lehet belépni, a meztelenül leülőknek pedig törölközőt kell maguk alá teríteniük. „Tilos a kedveskedés vagy a nem megfelelő érintés”, valamint a „meztelenség a kikötőben lévő többi hajós előtt”. Tilos a „fétisviselet” és más nyaralók fotózása – videózása is, ha azok nem egyeznek bele. A hajóút a tervek szerint február 3-án indul Miamiból, és február 14-én érkezik vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top