nlc.hu
Szabadidő
WhatsApp letiltás jelei

5 csalhatatlan jel, hogy le lettél tiltva WhatsAppon

Sajnos vagy szerencsére, a WhatsApp nem küld külön értesítést arról, ha valaki letiltott, de ezekből a jelekből rájöhetsz, ki nem kíváncsi rád többé.

Mindössze néhány kattintás elég ahhoz, hogy valaki kipenderítsen a chatpartnerei közül a WhatsAppon, és erről – ha csak ne mjársz utána – tudomást sem szerzel. Most megmutatjuk, miből jöhetsz rá mégis, seperc alatt!

whatsapp letiltas

Soha ne mondd, hogy soha alapon neked sem árt tisztában lenni azokkal az apróságokkal, amik együttes jelenléte bizony csalhatatlanul arra utal, hogy valaki nem akarja, hogy szóba állj vele – valószínűleg nem csak a WhatsAppon

Ha úgy sejted,  hogy ez bekövetkezett, vagy szimplán kíváncsi vagy arra, hogy te mi mindenből zárhatod ki azokat, akiket letiltasz WhatsAppon, tanulmányozd figyelmesen az alábbi listát!

1) Nem látod, hogy az illető mikor volt utoljára online

Fontos, hogy tudd, hogy ha csak erre lettél figyelmes, az nem azt jelenti, hogy ki lettél ebrudalva. Létezik ugyanis egy olyan funkció a WhatsAppon, amivel ez az információ elrejthető, akárcsak annak visszajelzése, hogy a chatpartnered elolvasta a neki küldött üzenetet, vagy meghallgatta a hangfájlodat.

2) Aki letiltott, annak hiába írsz

Bár a telefonod megpróbálja kézbesíteni az üzenetedet, az vissza fog pattanni, és sosem érkezik meg a címzetthez. Ezt abból tudhatod, hogy a begépeld szöveg mellett egyetlen szürke pipa jelenik csak meg (ami arra utal, hogy az üzeneted úton van), de sosem vált kettőre (ami a célba érésről tájékoztat) és ebből adódóan kékké sem változik soha (ami pedig azt mutatja, hogy az üzenetet megnyitották).

3) Nem tudod felhívni WhatsAppon

Aki úgy döntött, hogy megszakítja veled a kapcsolatot WhatsAppon, azt bármennyire szeretnéd, nem tudod felhívni sem az applikáción keresztül. 

4) A hangüzenetekkel sem mész semmire

Akárcsak a szöveges üzenetekre és a WhatsApp-hívásokra, a tőled érkező hangfájlok fogadására is nemet mond az, aki megnyomta a neved mellett a tiltás gombot. A hiba tehát nem a te készülékedben vagy az internetkapcsolatban keresendő!

5) A sztoriját is rejtve marad

Aki nem szeretne veled semmilyen formában kommunikálni a WhatsAppon, az még arra sem ad neked lehetőséget a tiltáson keresztül, hogy csekkolhasd a sztoriját. A mindössze 24 óráig elérhető tartalmak úgy válnak köddé az éterben minden alkalommal, hogy te még a létezésükről sem fogsz tudni.

Nyitókép: Getty Images – We Are

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top