nlc.hu
Szabadidő
Mintha csak ikertestvérek lennének! Megdöbbentően hasonlít Keanu Reeves ikonikus karakterére egy thaiföldi utcai árus

Mintha csak ikertestvérek lennének! Megdöbbentően hasonlít Keanu Reeves ikonikus karakterére egy thaiföldi utcai árus

Már olyan elméletek is napvilágot láttak, miszerint John Wick, a bérgyilkos az ázsiai országban vonult nyugdíjba.

Bejárták a netet egy thaiföldi utcai árusról készült felvételek, aki megszólalásig hasonlít Keanu Reeves ikonikus figurájára, John Wickre. „John Wick abbahagyta az emberölést, kávét és grillezett tintahalat kezdett el árulni” címmel videók lepték el pár napja a thai közösségi médiát. A szóban forgó férfi tényleg iszonyúan hasonlít a népszerű akciófilmes karakterre. Csak most éppen nem lövöldözik, hanem utcai kajákat árul.

Hamarosan újabb videók tűntek fel a titokzatos John Wick-hasonmásról, köztük olyanok is, amelyeken öltönyt és nyakkendőt viselt, akárcsak az akcióhős. Az emberek azzal viccelődtek, hogy bizonyára thaiföldi küldetésen van az akcióhős, mások viszont azt mondták, hogy leszámolt a rosszfiúk meggyilkolásával, és utcai ételárusként vonult vissza.

A rejtélyes thaiföldi John Wick egyik napról a másikra szenzáció lett, az ország nagy hírügynökségei keményen dolgoztak a beazonosításán. Végül a titokzatos férfi felesége fedte fel a netes sztár kilétét.

Kiderült, a John Wickre hasonlító férfi valójában német. Andreasnak hívják, és éppen a felesége szülőföldjére látogatott el. A Tuk becenévre hallgató neje egy thai tévéműsorban elmondta, hogy Németországban fedezték fel, hogy a párja mennyire hasonlít Kean Reeves-re, ezért azt javasolta neki, hogy fesse be feketére a szőke haját és szakállát a még nagyobb hatás érdekében. Az ötlete pedig bevált: hamarosan egyre többen kérték tőle, hogy fotózkodhassanak vele. Így amikor meglátogatták Tuk thai rokonait, hasonló reakciókat váltott ki az thai emberekből is a férje.

Kiderült, hogy Tuk ő maga posztolt videókat a férjéről a TikTok-on, amelyeken Andreas olyan helyzetekben látható, mintha John Wick mindennapos életet élne: kávét főz, grillezett tintahalat árul, mosogat, vagy éppen hagyományos thai öltözékben jár-kel.

A felvételek olyan sikeresek lettek, hogy némelyik már a 4,7 milliós nézettségnél jár, Andreas pedig sztár lett a thai emberek között.

 „Köszönöm a thaiföldieknek, hogy befogadtak. A thai emberek kedvesek, különösen a feleségem” – nyilatkozta a John Wick-hasonmás a helyi médiában.

Thaiföldnek amúgy egy Vin Diesel-hasonmása is van. Arthid Duangsrit évek óta „gyúr” arra, hogy minél jobban hasonlítson a filmsztárra, például még a haját is leborotválta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top